CRYSTAL VUE NFC-700

De Crystal Vue NFC-700 met de volautomatische 3D-tracking en beeldregistratie is het meest essentiële diagnose-instrument voor oogartsen om het netvlies van de patiënt te inspecteren en vast te leggen. Met een niet-mydriatische aard kan de oncomfortabiliteit van de patiënt tijdens het diagnoseproces tot een minimum worden beperkt. De NFC-700 verbetert de connectiviteitsfunctie en selecteerbare fixatiedoelen door de specifieke fixatie in te schakelen.

De Crystal Vue NFC 700 is een snel en eenvoudig te gebruiken netvliesbeeldvormingssysteem, met volledig automatische 3D-tracking en beeldregistratie.
Dit systeem is ontworpen om beelden van het oog te leveren als hulpmiddel voor clinici bij de diagnose van diabetische retinopathie, AMD, glaucoom en andere retinale aandoeningen.

Crystal Vue NFC 700 gebruikt NIR-LED als verlichting bij het uitlijnen op het netvlies van de patiënt.
Door zijn niet-mydriatische aard kan het ongemak van de patiënt tijdens het diagnostische proces worden geminimaliseerd.

De Crystal Vue NFC 700 verbetert de connectiviteitsfunctie en selecteerbare fixatiedoelen om beelden vast te leggen. Door de specifieke fixatie mogelijk te maken, kunnen schijf-, fovea-, maculaire of andere perifere beelden eenvoudig worden vastgelegd.

Interne software kan de vastgelegde beelden monteren.

Het 10,1-inch touchscreen maakt het gemakkelijk om alle bedieningsprocedures te bedienen.

Eigenschappen van CRYSTAL VUE NFC-700

Menu