Optopol PTS-920

De geautomatiseerde Perimeter Optopol PTS 920 is een modern diagnose-instrument voor nauwkeurig en snel testen van het gezichtsveld. Naast standaard perimetrische testtechnieken implementeert het alle moderne benaderingen die tijd besparen en geavanceerde precisie en betrouwbaarheid leveren.
Intuïtieve software met krachtige netwerken en EMR integratie, gecombineerd met onderhoudsvrije en betrouwbare hardware, creëert het beste hulpmiddel voor het testen van het gezichtsveld.

Alle standaard tests

Optopol PTS 920 bevat een complete set standaard perimetrietests. Verscheidenheid aan drempelalgoritmen en screeningtechnieken om uit te kiezen, geven altijd het juiste antwoord voor een specifiek medisch geval. Dankzij een breed scala aan testpuntkaarten die zijn georganiseerd in radiale patronen, zijn stimuli dichter in het midden en helpen ze bij het vinden van centrale scotomen (in tegenstelling tot populaire 30-3 en 24-2). Met Optopol PTS 920 worden alle speciale tests zoals Binocular Driver’s Test, Flicker perimetry en Blue on Yellow*-test snel en gemakkelijk.

Snelle drempeling in het centrale veld

Geavanceerde strategie die gebruikmaakt van een speciaal testalgoritme, maakt sneller onderzoek mogelijk zonder verlies van resultaatresolutie. Radiaal equivalent van 24-2 en 30-2 veld kan worden getest in respectievelijk minder dan 3 en 4 minuten. Deze snelle en herhaalbare procedure biedt u meer gedetailleerde informatie dan screeningstrategieën van vergelijkbare duur. Een kortere testtijd vertaalt zich niet alleen direct in een hogere patiëntdoorvoer, maar ook in het comfort van de patiënt en de betrouwbaarheid van testresultaten.

Uitstekende betrouwbaarheid – knipperbediening, eye tracking

De Optopol PTS 920 is voorzien van een camera met hoge resolutie voor nauwkeurige monitoring van de therapietrouw van patiënten. Knippercontrolemechanisme zorgt ervoor dat er geen prikkels worden weggelaten als gevolg van normaal knipperen. Exposities onderbroken door knipperen worden herhaald en de test wordt vastgehouden totdat het oog weer wordt geopend. Constant eye-tracking-mechanisme analyseert pupilbewegingen en verzekert de hoogste betrouwbaarheid van testresultaten.

Flexibiliteit voor tijd

Optopol PTS 920 bevat een rijke bibliotheek met vooraf gedefinieerde testvelden en programma’s. Intuïtieve software biedt mogelijkheden om aangepaste programma’s en testpuntpatronen te maken. Aangepaste testinstellingen kunnen met één muisklik worden opgeslagen en geopend. Dit helpt om waardevolle personeelstijd te besparen en zorgt voor een optimale patiëntenstroom met minimale inspanning. Vervolgonderzoeken kunnen eenvoudig worden uitgevoerd door eenvoudig een basisonderzoek te selecteren en een nieuw onderzoek te starten. Het testen van moeilijke patiënten wordt gemakkelijk gemaakt met de Optopol PTS 920. Gedeeltelijke testresultaten van een niet-voltooide test kunnen worden opgeslagen in het patiëntendossier en in de toekomst worden voortgezet.

Netwerkintegratie

De ingebouwde netwerkfuncties van de Optopol PTS 920 zorgen ervoor dat alle gegevens overal in uw netwerk toegankelijk zijn. Op een netwerk aangesloten beoordelingsstations kunnen gegevens weergeven en beoordelen die in realtime zijn bijgewerkt door de onderzoekshostmachine. Met netwerkfaciliteiten biedt de PTS 920 optimale voorwaarden voor een onvertraagde oefenworkflow.

Optopol PTS 920 biedt een compleet palet aan analysetools voor een snelle en grondige beoordeling van gezichtsvelden. Geavanceerde analyse-algoritmen ondersteund door normatieve en statistische gegevens helpen bij de uitgebreide identificatie van defecten. Vergelijkings- en voortgangsmodule beschikbaar in standaardpakket helpen om voordeel te behalen bij evaluatie van resultaten op lange termijn.

Analyse, voortgang

Optopol PTS 920 biedt een compleet palet aan analysetools voor een snelle en grondige beoordeling van gezichtsvelden. Geavanceerde analyse-algoritmen ondersteund door normatieve en statistische gegevens helpen bij de uitgebreide identificatie van defecten. Vergelijkings- en voortgangsmodule beschikbaar in standaardpakket helpen om voordeel te behalen bij evaluatie van resultaten op lange termijn.

Eigenschappen van Optopol PTS-920

Menu