SHIN-NIPPON DL-1000/DL-900/DL-800

De Shin Nippon DL-1000/DL-900/DL-800 heeft een mooi ontwerp, is gebruiksvriendelijk en nauwkeurig met het hoogste niveau van perfectie.

Een nieuwe flatscreen monitor met een prachtig grafisch display en uitstekend zicht. Slank, compact en stijlvol design past in elk interieur. Nieuw ontworpen optische eenheid heeft een hoge meetnauwkeurigheid bereikt.

Uitmuntende details en kwaliteit. Verfijnde vorm gecombineerd met zachte rondingen en aantrekkelijke kleuren met hoge kwaliteit.
Perfect voor het opbergen van reservepapierrol. De Shin Nippon DL-1000/DL-900/DL-800 is voorzien van tweekleurige metallic en parelmoer laklaag die in elk interieur past en de sfeer van vertrouwen bij de klant aanspreekt.

In het streven naar ergonomie zijn lenshouder en markeerstiften geïntegreerd. De bediening is verbeterd door de slag van markeerstiften te verkorten, en hoogwaardige markering wordt mogelijk gemaakt.

De Shin Nippon DL-1000/DL-900/DL-800 heeft een 5,7 inch flat screen monitor die mooi presteert en een uitstekend zicht biedt. De unit kan comfortabel worden bediend vanuit zowel zittende als staande posities door de 60°-verticale kantelfunctie. Nieuw ontworpen software en gebruikersinterface hebben een hoge bruikbaarheid bereikt.
Bewegingen van de lens zijn perfect gekoppeld aan de beweging van het scherm. Iedereen kan de multifocale lens gemakkelijk en intuïtief meten.

Eigenschappen van SHIN-NIPPON DL-1000/DL-900/DL-800

Menu