MDT 3D Expert

Nieuw concept voor Refraction Suite! MDT Poland, waarschijnlijk als eerste in de branche, heeft zojuist een nieuw concept van een refractie-eenheid geïntroduceerd, die volledig wordt bediend via een standaard tablet.

Het stelt de gebruiker in staat om met alle potentiële patiënten te werken – groot, klein of rolstoelafhankelijk.

Een gemotoriseerde stoel maakt het mogelijk om een ​​patiënt naar achteren te bewegen als men te dicht bij het tafelblad staat, of de stoel volledig buiten de unit te verplaatsen, voor het geval men ruimte nodig heeft voor de rolstoelpatiënt.

Deze functie wordt ook gebruikt wanneer de gebruiker bij installatie in elke praktijk zal kiezen voor rechts- of linkshandige opstelling van het apparaat. DasUnit, de eerste, door tablets bediende refractie-eenheid, is volledig geautomatiseerd.

Alle benodigde bewegingen van de patiëntenstoel (omhoog/omlaag, achterover leunen, draaien, basisbeweging), tafelblad (omhoog/omlaag, links/rechts translatie), phoroptor-arm (links/rechts translatie), ze worden allemaal gerealiseerd door stappenmotoren, waardoor tijd en energie wordt bespaard tijdens de bezoeken van patiënten.

En last but not least is hij beschikbaar voor 2 instrumenten, met of zonder bureau, een werkruimte aan de zijkant.

Menu