Optopol Revo FC

Met trots kondigen we de nieuwe multifunctionele REVO FC aan, die de volledige REVO 80-functionaliteit combineert met een Full Color Fundus-camera. Een veelzijdig apparaat met hoogwaardige OCT-beelden en een gedetailleerd kleurenbeeld geeft u een veelzijdige diagnose.

Het vastleggen van kleurenfundusafbeeldingen van het netvlies en OCT-scannen van een netvlies in één opname op één apparaat bespaart zowel tijd als ruimte.

Wat de REVO FC echt uniek maakt, is zijn geïntegreerde niet-mydriatische 12,3 Mpix Fundus-camera die in staat is ultra-hoge kwaliteit en gedetailleerde kleurenafbeeldingen te maken.
De REVO FC Fundus Camera is volledig geautomatiseerd, veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Het geavanceerde optische systeem zorgt voor beeldvorming van hoge kwaliteit met een kijkhoek van maximaal 45°. Een Color Fundus-beeldopname is mogelijk met een pupil van slechts 3,3 mm. Een OCT-scan is zelfs mogelijk op een leerling van 2,4 mm.
Gebruiksvriendelijke beeldverwerkingstools zoals RGBkanaal, helderheid, contrast, gamma en scherpteregelaars die met filters worden gebruikt, leveren een verbluffend netvliesbeeld op. Beschikbare weergavemodi presenteren gedetailleerde foto’s van een of beide ogen, evenals een tijdvergelijking van de fundusfoto’s.

Eigenschappen van Optopol Revo FC

Menu