SHIN NIPPON DR-900

Nieuwe generatie” SHIN-NIPPON DESIGN & STIJL

Verfijnde details en kwaliteit. Een stijlvolle vorm en kleur die passen bij verschillende ruimtes. Stijlvolle two-tone metallic & parelmoer coating, gecombineerd met een scherp ontwerp, dat ook vloeiende rondingen heeft, weerspiegelt de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor gebruikers.

Snel, soepel en stil

De Shin Nippon DR-900 heeft hoogwaardige en ultrabetrouwbare optische onderdelen zorgen voor snellere, soepelere en stillere metingen dankzij het zeer nauwkeurige mechanismeontwerp, met een sequentiële lensrotatie-eenheid. Deze refractor is gebaseerd op een ontwerp met een menselijke interface, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat, b.v. door te focussen op het “geluid” van de werking.

Eenvoudige en gemakkelijke bediening

Het “intuïtieve” gebruik voor de operator te vergemakkelijken en verschillende meetmethoden aan te bieden, de invoer via het aanraakscherm en de invoer voor jog-dial/knop (toetsenbord) zijn verdeeld.
Flexibele en gratis bediening via parallelle ingang is ook beschikbaar.

De Shin Nippon DR-900 heeft een groot aanraakscherm met goede zichtbaarheid en eenvoudige, gemakkelijk selecteerbare aanraaktoetsen maken een gemakkelijke en “intuïtieve” bediening zonder handleiding mogelijk door bedieningsgeluiden toe te voegen.

Breed gezichtsveld

De head-unit is ontworpen om zo slank mogelijk te zijn, op basis van de indeling en afstemming van de lenseenheid en behoud van de lensdiameter. Dit bereikt een helderder en breder gezichtsveld (40°).

Stille kop met hoge snelheid

Met een uiterst nauwkeurig optisch mechanisme geïnstalleerd in de head-unit. Door een ongeëvenaarde snelheid en soepele en geruisloze beweging te bereiken, kunt u patiënten direct meten zonder ze te vermoeien.

Eigenschappen van SHIN NIPPON DR-900

Menu