SHIN NIPPON DR-900

Nieuwe generatie” SHIN-NIPPON DESIGN & STIJL

De Shin-Nippon DR-900 is een phoropter met verfijnde details en vloeiende rondingen in het ontwerp. Ook de gebruiksvriendelijke functionaliteit is van hoogwaardige, betrouwbare kwaliteit. De DR-900 is met zijn stijlvolle vormen en two-tone metallic & parelmoer coating een passend instrument in elke meetruimte van de optometrie en oogheelkunde.

Vaardig, behendig en sereen

De Shin Nippon DR-900 is voorzien van hoogwaardige en ultrabetrouwbare optische elementen die zorgen voor vaardige, behendige en serene metingen. Dankzij het zeer zorgvuldige mechanisme, met een sequentiële lensrotatie-eenheid bent u gegarandeerd van een uiterst nauwkeurig meetresultaat.
Met het ontwerp van deze deze automatische phoropter, is gebruiksvriendelijkheid vooropgesteld en zal uw client de meetervaring als zeer comfortabel ervaren.

Eenvoudige en heldere bediening

Het invoer van de bediening is vereenvoudigd door de verdeling van een individuele bediening voor de 2 meetmethoden.
– De invoer via het aanraakscherm
– De invoer voor jog-dial/knop (toetsenbord).
Flexibele bediening via parallelle ingang is optioneel.

De Shin Nippon DR-900 heeft een groot aanraakscherm met goede zichtbaarheid en eenvoudige, gemakkelijk selecteerbare aanraaktoetsen maken een gemakkelijke en “intuïtieve” bediening zonder handleiding mogelijk door bedieningsgeluiden toe te voegen.

Uitgebreid gezichtsveld

De head-unit heeft een zeer verfijnd ontwerp. Met de indeling van de elementen en afstemming van de lenseenheid inclusief behoud van de lensdiameter, is deze phoropter in staat om een helderder en uitgebreider gezichtsveld (40°) te meten.

Comfortabele meting met hoge snelheid

Met een uiterst zorgvuldige optisch mechanisme, geïnstalleerd in de head-unit. En een ongeëvenaarde snelheid inclusief behendige en geruisloze positionering, kunt u patiënten een comfortabele meting aanbieden met direct resultaat.

Eigenschappen van SHIN NIPPON DR-900

Menu