SHIN-NIPPON CP-500

Kaartprojector inclusief 50 soorten kaarten.
Door het brede zichtveld zorgt de CP-500 voor een uitvoerige inspectie voor volwassenen en kinderen.

Shin Nippon CP-500 projector

Bij ons bestelt u eenvoudig de multifunctionele kaartprojector Shin Nippon CP-500. Zijn multifunctionaliteit is vooral te halen uit de vele mogelijkheden, de hoeveelheid kaarten die flexibel middels rotatie verstelbaar zijn en de gebruiksvriendelijkheid. De Shin Nippon CP-500 is geschikt voor inspectie van zowel volwassenen als kinderen en heeft een gezonde levensduur, waardoor het u aanzienlijk in (onderhouds-)kosten kan besparen. Alle functies, voordelen en mogelijkheden van de kaartprojector lichten we graag verder uit.

Multifunctioneel kaartenpakket

De Shin Nippon CP-500 heeft een zeer eenvoudig te bedienen kaartenpakket. Een rotator is ingebouwd in de projector welke zeer soepel meebeweegt. Door middel van een eenvoudig bedienbare afstandsbediening kiest u hierdoor snel de gewenste slide voor uw cliënt. Het systeem is zodanig ontwikkeld dat vertraging of kleurbelemmering van de kaarten niet aan de orde is. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal werkende rotatie van kaarten.

De belangrijkste eigenschappen van de Shin Nippon CP-500 projector

De projector is zeer multifunctioneel en heeft kenmerkende technische eigenschappen die van belang zijn voor een optimale werking. Zo zijn meerdere kaarten met passende maskers geïntegreerd die eenvoudig met afstandsbediening te reguleren zijn. De kaartrotatie in de Shin Nippon CP-500 vindt al plaats binnen 0,3 seconden. Het gebruiksprogramma is zeer gebruiksvriendelijk en dus goed bedienbaar. Het kan zelfs tot 48 kaarten en maskers onthouden. Hierbij kan de helderheid naar behoefte afgestemd worden.

Nog meer additionele mogelijkheden

Naast de standaard opties van de Shin Nippon CP-500 bieden wij u ook nog optionele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de optionele deviator, waarmee u tevens de kamerverlichting (LED) kunt bedienen middels de afstandsbediening. De projector is een bijzonder apparaat met ontelbaar veel mogelijkheden. Vraag ons team naar meer informatie indien u geïnteresseerd bent, wij helpen u graag verder.

Direct en betrouwbaar bestellen? Wij ontzorgen u graag!

Bent u geïnteresseerd in de Shin Nippon CP-500 projector? Bij ons kunt u deze veilig online bestellen. Voor vragen of opmerkingen staan wij u graag te woord. Neem gerust contact op met +31 (0) 255 757 777 of mail naar info@voortoptiek.nl.

Eigenschappen van SHIN-NIPPON CP-500

Menu