SHIN NIPPON LCD-1000

Shin Nippon LCD-1000 LCD-scherm

Als u op zoek bent naar een LCD-scherm dat alles in huis heeft om optische controles uit te voeren met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, raden wij u de Shin Nippon LCD-1000 aan. Dit is een zeer inventief en elegant visusscherm waarmee u allerlei optische controles kunt uitvoeren, zoals een verte zicht test, ETDRS-kaart, contrasttest, Color Vision-test en meer. Wij nemen u mee in de belangrijkste technische eigenschappen, het gemak en diverse topspecificaties.

Onbeperkt gemak

Compact, smart en zeer eenvoudig in gebruik, dát is de Shin Nippon LCD-1000 zeker. Het LCD-scherm is van zeer hoge kwaliteit en daardoor een fantastische toevoeging in iedere ruimte van uw optiek. Doordat deze zeer compact is kunt u deze eenvoudig aan de gewenste wand bevestigen. U kunt dit scherm tevens eenvoudig bedienen met een afstandsbediening, zodat u het niet aan hoeft te raken en deze gewoon schoon blijft.

Geschikt voor alle type testen

Voor welke optische controle uw cliënt ook bij u langskomt, de Shin Nippon LCD-1000 biedt mogelijkheid voor al uw werkzaamheden. Alle type testen zijn mogelijk, doordat u dankzij deze visusscherm over meerdere gepolariseerde kaarten beschikt. Wij benoemen: gepolariseerde kaarten voor verte zicht test, ETDRS-kaart, contrasttest, 3D-test, Color Vision-test, Maddox-test (LED) en nog veel meer.

Technische eigenschappen

De technische eigenschappen van het Shin Nippon LCD-1000 visusscherm zijn zeer professioneel en uitgebreid. U mag rekenen op een zeer soepele synchronisatie met de automatische phoropter DR-900 en een uitstekende 24-inch display met hoge resolutie en circulaire polarisatie. Geschikt voor grote én kleine ruimtes binnen uw optiek. Daarnaast biedt het apparaat u een optimale kaartrotatie binnen slechts 0,3 seconden.

Middels de handige afstandsbediening kunt u 4 verschillende kanalen bereiken. Daarnaast ontvangt u bij aankoop tevens de standaard handige accessoires, zoals een pola- en rood en groen glas.

Bestel hier uw Shin Nippon LCD-100 visusscherm

Bent u tevreden over de specificaties en past deze smart LCD perfect binnen uw optiek? Bestel deze dan snel bij Voor ’t Optiek en geniet van onze volledige service. Heeft u nog vragen? Stel deze dan via met +31 (0) 255 757 777 of mail naar info@voortoptiek.nl.

Eigenschappen van SHIN-NIPPON LCD-1000

Menu