SHIN-NIPPON NCT-200

Profiteer van kwaliteit met de Shin Nippon NCT 200 van Voor ‘t Optiek

Haalt u graag een tonometer binnen waarvan de beste kwaliteit gegarandeerd is? Dan moet u bij Voor ’t Optiek zijn. Met de Shin Nippon NCT 200 hebben wij een tonometer die niet alleen contactloos, maar ook nog eens zeer patiëntvriendelijk is. Het is een voorbeeld van alle A-klasse instrumenten, zowel nieuw als occasion, die Voor ’t Optiek kan leveren. We vertellen u dan ook graag meer over dit optische instrument.

De Shin Nippon NCT 200; het is een instrument waar de patiënt ‘blij’ van zal worden. Deze tonometer zorgt er namelijk voor dat de stress van de patiënt tijdens de meting tot een minimum wordt beperkt. En naast dat het de juiste kwaliteit waarborgt en een zeer klantvriendelijk instrument is, biedt ook het design veel soelaas. De Shin Nippon NCT 200 kan namelijk teren op een verfijnde vorm in combinatie met zachte rondingen en een aantrekkelijke kleur. 

Technische kennis van zaken

Voor ’t Optiek is opgericht met de bedoeling om de Optometrie en de Oogheelkunde te kunnen ontzorgen. Het bedrijf beschikt over veel technische kennis van zaken en weet zodoende precies wat er nodig is om de beste hulp te kunnen bieden bij hoe om te gaan met de instrumenten. Over ’t Optiek kan dan ook niet alleen service en onderhoud verlenen aan een grote diversiteit optische instrumenten en machines, maar er kunnen bovendien optische instrumenten worden geleverd aan klanten.

Contact ons voor al uw vragen over Shin Nippon NCT 200

Wilt u de Shin Nippon NCT 200 wel eens van dichtbij zien? Dan kunt u gebruikmaken van de mogelijkheid om eens langs te komen bij onze showroom in IJmuiden! Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wilt u meer weten over het instrument of zijn er andere dingen waarbij wij u mogelijk kunnen helpen? Vul dan het contactformulier in, zodat we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Eigenschappen van SHIN-NIPPON NCT-200

Menu