Over ons

Graag willen wij onszelf voorstellen. Wij zijn Voor’t Optiek een betrouwbare servicepartner met jaren ervaring in de optiekbranche. Opgericht voor ‘t optiek in 2012. 

Ons primaire doel is om service en onderhoud verlenen aan nagenoeg alle merken! Daarvoor beschikken wij over zeer uitgebreide technisch- en specialistische kennis met erkende certificeringen en trainingen van; Shin-Nippon / Rexxan, Optopol, MDT, Oculus, Nidek ophthalmology, Optovue, Huvitz, Shin-Nippon, Briot, Tomey, Medmont, Activisu, Block en Quantel lasers.

Daarnaast zijn wij leverancier van instrumenten, werkplaatsapparatuur en winkelbenodigdheden voor opticiens, optometristen en medische specialisten van de gerenommeerde merken Shin-Nippon / Rexxam, Optopol en MDT zowel nieuw als gebruikt.

Naast service, onderhoud en het leveren van apparatuur staat innovatie hoog in het vaandel. Momenteel zijn wij druk bezig met diverse concepten om een refractie unit in eigen beheer te ontwikkelen en produceren met als insteek de kernwaarde van ons bedrijf, kwalitatief hoogstaand, innovatief en scherp geprijsd.

Kom langs in onze showroom waar we samen kunnen kijken naar de beste mogelijkheden met bijbehorende oplossing.

Waarom Voor’t Optiek?

  • Gecertificeerde servicemonteurs, wij repareren alles.
  • Persoonlijke service.
  • Altijd een oplossing.
  • Unieke occasion aanbieding voor startende ondernemers.
  • Altijd scherpe prijzen.
  • Wij staan 24/7 per week voor u klaar

 

Bedrijfsgegevens

KVK nr.66408148
BTW/VAT:NL856539387B01
IBAN:NL59 INGB 0008 4841 30
BIC:INGBNL2A

Gecertificeerde service monteurs,
wij repareren alles

Unieke occasion aanbieding voor startende ondernemers

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar

Persoonlijke service

Altijd scherpe prijzen

Altijd een oplossing

Menu